Toplu Taşıma Araçları Sefer Hareket Saati Düzenlemeleri

22.04.2021

İçişleri Bakanlığının 21.04.2021 tarih ve 7377 sayılı Genelgesinde , Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle resmi tatil olan 23 Nisan 2021 Cuma gününün de bu hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına dahil edilmiştir. Bu kapsamda Muğla İl genelinde uygulanacak Belediyemiz toplu taşıma araçları ve belediyemiz denetimindeki Özel Toplu Taşıma Araçlarının (ÖTTA) sefer hareket saatlerinde düzenleme yapılmış olup, güncel sefer hareket saatlerine Belediyemiz www.mugla.bel.tr/hizmetler/otobus-sefer-saatleri web adresinden ulaşılabilmektedir.
Ayrıca Covid-19 nedeniyle sağlık çalışanlarımıza ulaşım kolaylığı sağlamak için hizmete sunduğumuz ücretsiz özel servis hizmetimiz devam etmektedir.