Tıp Fakültesine Yeni Otobüs Seferleri

27.10.2017

TIP FAKÜLTESİNE YENİ HATLAR

Kötekli yerleşkesinde yeni açılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ile Tıp Fakültesine vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak maksadıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi MUTTAŞ araçları ile 4 (dört) yeni toplu taşıma hattında (1-31 Otogar – Stadyum – Tıp Fakültesi, 1-32 Menteşe Yapı Koop. – Akyol – Stadyum Tıp Fakültesi,         1-33 Düğerek – Stadyum Tıp Fakültesi, 1-34 TOKİ –Tıp Fakültesi) 29 Ekim 2017 tarihinden itibaren ulaşım hizmeti verilmeye başlanılacaktır. İlçelerden gelen vatandaşlarımız otogar yanındaki otobüs depolama ve özel toplu taşıma araçlarının kalkış noktasındaki duraktan kalkan 1-31 Otagar – Stadyum – Tıp Fakültesi hattını kullanarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ile Tıp Fakültesine ulaşabileceklerdir. Hatların kesişim noktası olan stadyum ana duraktan, belirlenen sefer saatlerinde günlük 37 sefer ile vatandaşlarımıza ulaşım imkânı sunulacaktır. Sefer saatlerine Belediyemiz www.mugla.bel.tr adresindeki “Hizmetler” bölümünden ulaşılabilmektedir.

(1-31 Hat Kodlu ) Otogar – Stadyum – Tıp Fakültesi

(1-32 Hat Kodlu) Menteşe Yapı Kooperatifi – Akyol – Stadyum - Tıp Fakültesi