Muğla İl genelinde Seyahat Kartı Satış ve Dolummatik Cihazları (TVM) Ve Toplu Taşıma Araçları Sefer Hareket Saati Düzenlemeleri

22.01.2021

Fethiye Otobüs Terminali

Fethiye Eski Göcek Mahallesi Eski Belediye Binası Önü

Bodrum Otogar

Gümüşlük Dolmuş Durağı

Fethiye ve Bodrum ilçelerimizde  vatandaşlarımızın daha kolay elektronik seyahat kartı temin edebilmesi ve elektronik seyahat kartı dolum işlemlerini tamamlayabilmeleri için  Fethiye ilçesinde; Otobüs Terminaline, Göcek Mahallesi Eski Belediye Binası önüne, Bodrum ilçesinde ise; Bodrum Otogarına ve Gümüşlük dolmuş durağına konulan yeni TVM  (kart satış ve dolum cihazı) cihazları ile birlikte Fethiye ilçemizde 4 adet TVM (Seyahat kartı satış ve Dolummatik cihazı) cihazı , Bodrum ilçemizde ise  10 adet TVM cihazı (Seyahat kartı satış ve Dolummatik cihazı ) ve 1 adet AVM  cihazı  (Seyahat Kartı Dolummatik cihazı)  vatandaşların hizmetine sunulmuştur.

Muğla İl geneli Seyahat kartı satış ve Dolummatik cihazı noktalarına  https://www.mugla.bel.tr/ulasim/kent-kart    Belediyemiz web adresinden                         ulaşılabilmektedir.

Ayrıca 15.12.2020 tarihli İçişleri Bakanlığı Covid-19 ek önlemler konulu Genelge kapsamında Sokağa çıkma kısıtlamaları süresince Muğla İl genelinde uygulanacak Belediyemiz toplu taşıma araçları ve belediyemiz denetimindeki Özel Toplu Taşıma Araçlarının (ÖTTA) sefer hareket saatlerinde düzenleme yapılmış olup, güncel sefer hareket saatlerine  Belediyemiz www.mugla.bel.tr/hizmetler/otobus-sefer-saatleri   web adresinden ulaşılabilmektedir.