MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE 70 ADET İTFAİYE ERİ ALIMI SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLAR

23.10.2020

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2020 Yılı İtfaiye Eri Alımına başvuran adaylardan Sözlü ve Uygulamalı Sınava Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi belirlenmiştir.

İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Önlisans Programı İçin Tıklayınız..

Acil Durum ve Afet Yönetimi Önlisans Programı İçin Tıklayınız..

Lise ve Dengi Okul Mezunu İçin Tıklayınız..

SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLAR;

1. İlan edilen sınav takvimine uymak zorundadır.
  2. Sınava gelirken Sınav Giriş Belgesini yanlarında bulunduracaklardır.
  3. Sınav Giriş Belgesi ile birlikte tanıtıcı resimli resmi kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet pasaport, evlilik cüzdanı vb.) ile spor malzemelerini yanlarında bulunduracaktır.

SINAVIN UYGULAMA BÖLÜMÜNE İLİŞKİN PARKUR BİLGİLENDİRMESİ AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR

1) Lastik içinden geçme; adaylar 6 adet yatay durumdaki lastik içerisinden tek ayakla (sağ ayak sağ lastik, sol ayak sol lastik) içine basarak etabını tamamlayacaktır.

2) Dikey lastik içinden geçme; adaylar ikili olarak birbirine bağlanmış 3 adet kamyon lastiği dizisinin içerisinden geçerek etabını tamamlayacaktır.

3) Slalom; 6 adet slalom kukası dışından dolaşılarak etabını tamamlayacaktır.

4) Denge aleti; adaylar baştan sona kadar yürüyerek istasyonu tamamlayacak, adayın denge aletinden düşmesi durumunda düştüğü yerden tekrar denge aletine çıkarak yürüyüşünü tamamlayabilecektir.

5) Merdivene tırmanma /inme; aday dik vaziyette açılmış merdivenli itfaiye aracının merdivenine çıkıp tekrar aşağıya inerek tüm parkurları bitirmiş sayılacaktır.

NOT: Tüm parkurun nasıl koşulacağı adaylara mülakat günü uygulamalı olarak itfaiye personeli tarafından gösterilecektir.