MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN GÜZERGAH İZİN BELGESİ (ÇALIŞMA İZİN BELGESİ) VE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI SEFER HAREKET SAATİ DÜZENLEMELERİ

15.01.2021

İl genelinde faaliyet yürüten ÖTTA, Personel Öğrenci Servisi,  Ticari Taksi, Ticari Minübüs (BB, S, T, TM Plakalar) ile ticari taşıma faaliyetlerini yürüten esnaflara, ilgili mevzuatlar kapsamında Belediyemizce düzenlenmesi gereken çalışma/güzergah izin belgesi, Ticari araç uygunluk Belgesi gibi belgeler Menteşe, Marmaris, Bodrum, Fethiye, ilçelerimizden verilmeye devam edilmektedir.

-Ayrıca 15.12.2020 tarihli İçişleri Bakanlığı Covid-19 ek önlemler konulu Genelge kapsamında Sokağa çıkma kısıtlamaları süresince Muğla İl genelinde uygulanacak Belediyemiz toplu taşıma araçları ve belediyemiz denetimindeki Özel Toplu Taşıma Araçlarının (ÖTTA) sefer hareket saatlerinde düzenleme yapılmış olup, güncel sefer hareket saatlerine Belediyemiz www.mugla.bel.tr/hizmetler/otobus-sefer-saatleri  web adresinden ulaşılabilmektedir.

Covid-19 nedeniyle sağlık çalışanlarımıza ulaşım kolaylığı sağlamak için hizmete sunduğumuz ücretsiz özel servis hizmetimiz de devam etmektedir.