Menteşe İlçesi Zübeyde Hanım Caddesi (Gidiş – Dönüş) Üzerinde 25/09/2020-29/09/2020 Tarihleri Arasında Yapılacak Olan Asfalt Çalışması Nedeniyle Toplu Taşıma Araçları Geçici Güzergah Değişikliği

24.09.2020

Menteşe İlçesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde 25/09/2020-29/09/2020 tarihleri arasında Asfalt çalışması yapılacak olup toplu taşıma araçları güzergah değişikliği olacaktır.

Zübeyde Hanım Caddesi  Üzerinde Asfalt çalışması tamamlanıncaya kadar, Süpüroğlu-Ortaköy,  Kötekli-Yeniköy-Tıp Fakültesi-Yeni Otogar,  Yeniköy-Kötekli-Stadyum, Hacıahmet, Kampüs-Stadyum-Otogar,  Menteşe Koop.- Tıp Fakültesi, Düğerek- Tıp Fakültesi, Toki, Yaraş, Menteşe Koop.- Yeni Otogar, Şehiriçi-Akyol-Kademe,  Akçova, Kafaca, Yeşilyurt, İkizce Kozağaç,Bayır, hattında hizmet veren araçlarımız gidiş güzergahında; Stadyum önü otobüs durağı, İsmet Çatak Caddesi (Organeral Mustafa Muğlalı İşhanı), Devlet Hastanesi (Eski Bina), Haluk Özsoy Caddesi (Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi ), Aylin Karaca Döner Kavşağından kendi güzergahları yönünde istikametlerine devam edeceklerdir.

Akçova, Yeşilyurt, Dağdibi, Bayır, Kafaca,  ,Menteşe Yapı Koop. ve Stadyum – Şehiriçi - Akyol -Kademe, Menteşe Yapı Koop – Tıp hattında hizmet veren toplu taşıma araçları dönüş güzergahında ise Atatürk Caddesi, - Adliye Kavşağından Uğur Mumcu Bulvarı istikametine devam edeceklerdir.

Yerkesik-Yenice-Doğanköy, Meke, Denizova, Ula  güzergahına giden araçlar Adliye Kavşağından hareket edip gidiş ve dönüş güzergahlarını Atatürk Bulvarı üzerinden sağlanacaktır.

Kırmızı: Trafiğe Kapalı Yol

Yeşil:    Toplu Taşıma Araçlarının Alternatif Yol Güzergahı

Mavi:  Akçova, Yeşilyurt, Dağdibi, Bayır, Kafaca,  ,Menteşe Yapı Koop. ve Stadyum Şehiriçi Akyol -Kademe, Menteşe Yapı Koop – Tıp hatlarında  Dönüş Güzergahları