Menteşe İlçesi Toplu Taşıma Hatları Geçici Güzergâh Değişikliği

09.05.2018

Menteşe ilçesi Abdi İpekçi Caddesi üzerinde Mehmet Polatoğlu Sokak ile Salkım Sokak kesişimine kadar olan kısımda yapılacak olan yol asfalt çalışmaları nedeni güzergâh trafiğe kapatılmıştır.

Yol çalışması tamamlanıncaya kadar, Menteşe Yapı Kooperatifi, Şehiriçi-Akyol-Kademe, Menteşe Yapı Kooperatifi – Tıp Fakültesi, Yeşilyurt, Kafaca, Bayır hatlarında toplu taşıma hizmeti sunan toplu taşıma araçlarımız Gidiş güzergâhında, Cumhuriyet Meydanı Mehmet Polatoğlu Sokak, Rıfat Ayaydın Caddesi istikametini kullanacaktır. Dönüş güzergâhında ise Atatürk Bulvarı, Cevizli Sokak, Rıfat Ayaydın Caddesi, Hasan Ercan Caddesi istikametinden güzergâhını tamamlayacaktır. (Yeşilyurt, Kafaca, Bayır hatlarında çalışan araçlarımız gidiş güzergâhında, Hasan Ercan Caddesi, Rıfat Ayaydın Caddesi üzerinden güzergâhlarına devam edecektir.)