Menteşe İlçesi Sıtkı Koçman Caddesinin Muğla – Marmaris Karayolu girişi Geçici Güzergah Değişikliği

14.08.2020

Menteşe İlçesi Sıtkı Koçman Caddesinin Muğla – Marmaris Karayolu girişi (Kötekli Girişi) Üzerinde 16.08.2020-24.08.2020 tarihleri arasında yapılacak olan altyapı, yol ve kaldırım çalışması nedeniyle toplu taşıma araçlarının güzergâhları aşağıda belirtilmiştir.

Sıtkı Koçman Caddesinin Muğla – Marmaris Karayolu girişi (Kötekli Girişi) Üzerinde altyapı, yol ve kaldırım çalışması tamamlanıncaya kadar, Kötekli-Yeniköy-Tıp Fakültesi (1-41), Stadyum-Kötekli-Yeniköy(1-1), Stadyum-Yeni Otogar-Kötekli-Yeniköy Gece Hattı(1-40), Stadyum-Kampüs(1-2), Toki-Kampüs(1-4) hatlarında hizmet veren araçlarımız gidiş güzergahında; Uğur Mumcu Bulvarı, Akıllı Döner Kavşağı, Muğla- Denizli Karayolu, Sıtkı Koçman Caddesi istikametinde güzergahlarına devam edeceklerdir.

Kötekli-Yeniköy-Tıp Fakültesi (1-41), Stadyum-Kötekli-Yeniköy(1-1), Stadyum-Yeni Otogar-Kötekli-Yeniköy Gece Hattı(1-40), Stadyum-Kampüs(1-2), Toki-Kampüs(1-4) hatlarında hizmet veren araçlarımız dönüş güzergahında ise Sıtkı Koçman Caddesi, Muğla Denizli Karayolu, Akıllı Döner Kavşağı, Uğur mumcu Bulvarından stadyum istikametine devam edecektir.

Kırmızı: Trafiğe Kapalı

Yol Yeşil: Dönüş Güzergahı