Menteşe İlçesi Mehmet Polatoğlu Sokak Üzerinde Yapımı Tamamlanan Yol Çalışması Nedeni İle Toplu Taşıma Hatları Güzergâh Değişikliği

03.09.2019

Menteşe ilçesi Mehmet Polatoğlu Sokak üzerinde yapımı tamamlanan yol çalışması nedeni ile 04/09/2019 (çarşamba) günü itibari ile aşağıda belirtilen güzergah üzerinden ulaşım hizmeti sunulmaya başlanacaktır.

Menteşe Yapı Koop/Otogar – Menteşe Yapı Koop/Tıp Fakültesi – Şehir içi/Akyol – Yeşilyurt – Dağdibi – Kafaca – Bayır – İkizce - Kozağaç hattında toplu taşıma hizmeti sunan toplu taşıma araçlarımız gidiş güzergahında Hasan Ercan Caddesi, Rıfat Ayaydın Caddesi, Mehmet Polatoğlu Sokak, Recai Güreli Abdi İpekçi Caddesi ve dönüş güzergâhında Abdi İpekçi Caddesi, Leylak Sokak, Rıfat Ayaydın Caddesi, Hasan Ercan Caddesi istikametini kullanacaktır.