Menteşe İlçesi İsmet Çatak Caddesi Üzerinde Yol Çalışması Nedeni İle Toplu Taşıma Hatları Geçici Güzergâh Değişikliği

09.10.2019

Menteşe ilçesi İsmet Çatak Caddesi üzerinde yol çalışması nedeni ile 11/10/2019 (Cuma) günü itibari ile aşağıda belirtilen güzergah üzerinden yol çalışması tamamlanıncaya kadar ulaşım hizmeti sunulacaktır.

Yol çalışması tamamlanıncaya kadar, Menteşe Ula-Menteşe, Yatağan-Menteşe, Akkaya(Dirgeme)-Menteşe, Yılanlı-Menteşe, Yaraş-Menteşe, Yerkesik-Menteşe, Doğanköy-Menteşe, Bayır-Menteşe, Yeşilyurt/Dağdibi-Menteşe, Kafaca-Menteşe, Düğerek-Cezaevi-Tıp Fakültesi, Düğerek-Cezaevi-Stadyum, Akyol Şehir İçi-Kademe, Menteşe-Adliye-Eski Hastane, Menteşe Yapı Kooperatifleri-Stadyum, Karşıyaka Mahallesi (Pazar Yeri)-Menteşe, İkizce-Kozağaç-Menteşe hatlarında toplu taşıma hizmeti sunan toplu taşıma araçlarımız, gidiş güzergâhında; Hasan Ali Yücel Caddesi, Zihni Derin Caddesi ve Haluk Özsoy Caddesi,  dönüş güzergâhında; Haluk Özsoy Caddesi, Zihni Derin Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi istikametini kullanacaktır.

Not :

Kırmızı: Trafiğe Kapalı Olan Yol