Menteşe İlçesi Hasan Ercan Caddesi ile Mehmet Polatoğlu Sokak Üzerinde Yapılacak Olan Altyapı, Yol ve Kaldırım Çalışması Nedeniyle Geçici Güzergâh Değişikliği

19.06.2020

Menteşe İlçesi Hasan Ercan Caddesi Üzerinde devam etmekte olan üçüncü etap altyapı, yol ve kaldırım çalışması nedeniyle toplu taşıma araçlarının güzergâhları aşağıda belirtilmiştir.

Hasan Ercan Caddesi ile Mehmet Polatoğlu Sokak Üzerinde altyapı, yol ve kaldırım çalışması tamamlanıncaya kadar, Akçova, Yeşilyurt, Bayır, Kafaca, İkizce, Kozağaç,  Menteşe Yapı Koop. ve Stadyum - Şehiriçi-Akyol-Kademe, Menteşe Yapı Koop – Tıp hattında hizmet veren araçlarımız gidiş güzergahında; Hasan Ali Yücel Caddesi, Aylin Karaca Kavşağı, Cumhuriyet Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Recai Güreli Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi istikametinde güzergahlarına devam edeceklerdir.

Akçova, Yeşilyurt, Bayır, Kafaca, Menteşe Yapı Koop. ve Stadyum – Şehiriçi - Akyol -Kademe, Menteşe Yapı Koop – Tıp hattında hizmet veren toplu taşıma araçları dönüş güzergahında ise Atatürk Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi, Rıfat Ayaydın Caddesi, Cevizli Sokak, Şehit Özden Aşınmaz Caddesi üzerinden Zübeyde Hanım Caddesi, Adliye Kavşağından stadyum istikametine devam edecektir.

Kırmızı: Trafiğe Kapalı Yol

Yeşil:    Toplu Taşıma Araçlarının Menteşe İlçe Merkezine Dönüş Güzergahı