Menteşe İlçesi Emirbeyazıt Mahallesi Tekel Kavşağı Üzerinde Yol Çalışması Nedeniyle Geçici Güzergâh Değişikliği

27.01.2023

İlimiz Menteşe İlçesi Emirbeyazıt Mahallesi Tekel Kavşağı üzerinde 29.01.2023 tarihinde “Sinyalizasyon Altyapı Çalışması” için gerekli saha inceleme çalışması sonucunda ekteki krokide gösterilen yolun çalışma süresince trafiğe kapatılacaktır.

Çalışma tamamlanıncaya kadar,

1-6 Stadyum – Düğerek – Cezaevi ,1-7 Otogar-Stadyum-TOKİ ,1-8 Otogar-Stadyum-Menteşe Yapı Kooperatifi,1-14 Stadyum-Yaraş-Gölcük hatlarında hizmet veren toplu taşıma araçlarımız gidişte Zübeyde Hanım Caddesi, Hasan Ali Yücel Caddesi, Aylin Karaca Kavşağı, Cumhuriyet Caddesi, İsmet Çatak Caddesinden, mevcut güzergâhına devam edecektir.

1-1 Stadyum-Kötekli-Yeniköy hattı yolun trafiğe kapalı olduğu sürede Yekap Parkı önündeki duraktan kalkacağı hattın dönüşünde Cumhuriyet Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Recai Gürel Caddesi, Mehmet Polatoğlu Sokak, Hasan Ercan Caddesinden mevcut güzergahına devam edecektir.