Menteşe İlçesi Cumhuriyet Caddesi, İsmet Çatak Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesi Kesişiminde Yer Alan Kavşakta Yapılacak Olan Yol Çalışması Nedeniyle Geçici Güzergah Değişikliği

08.03.2019

Menteşe İlçesi Cumhuriyet Caddesi, İsmet Çatak Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesi kesişiminde yer alan kavşakta yapılacak olan yol çalışması nedeniyle 08/03/2019 günü  araç trafiğine kapatılacaktır.

Yol çalışması tamamlanıncaya kadar,

Şehiriçi-Akyol-Kademe hattında çalışan araçlarımız İsmet Çatak Caddesi istikametinden Haluk Özsoy Caddesi (Eski Acil Önü) Zihni Derin Caddesi, Uğur Mumcu Bulvarı, Emek Sokak, Zübeyde Hanım Caddesi Hasan Ercan Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi Akyol Pazarı istikametini kullanacaktır.

Stadyum-Düğerek-Cezaevi hattında çalışan araçlarımız Gidiş Güzergâhında Zübeyde Hanım Caddesi, Hasan Ali Yücel Caddesi, Aylin Karaca Kavşağı, Zihni Derin Caddesi istikametinden Dönüş Güzergâhında ise, Zihni Derin Caddesi, Aylin Karaca Kavşağı, Uğur Mumcu Bulvarı, Atatürk Bulvarı (Emniyet Önü) Zübeyde Hanım Caddesi Stadyum önü istikametini kullanacaktır.

Yeni Otogar-Menteşe Yapı Koop. Hattında çalışan araçlarımız Gidiş Güzergâhında Zübeyde Hanım Caddesi Stadyum Önü, Hasan Ercan Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi istikametinden Dönüş Güzergâhında ise Abdi İpekçi Caddesi, Leylak Sokak, Hasan Ercan Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi Adliye Kavşağı istikametini kullanacaktır.