Marmaris ve Datça İlçesi Siteler – İçmeler ve Meydan - Devlet Hastanesi – Armutlalar - İçmeler Hatlarında Çalışan Araçlarımızda Geçici Güzergâh Değişikliği

03.01.2018

Marmaris ilçesinde 10-1/A Siteler – İçmeler ve 10-1/B Meydan - Devlet Hastanesi – Armutalan - İçmeler hatlarında çalışan araçlarımız İçmeler Mahallesi Kayabal Caddesinde başlayan Bisiklet Yolu çalışması nedeni ile yol çalışması tamamlanıncaya kadar İsmet İnönü Caddesi ve Gazi Ekrem Kaz Caddesi istikametinden güzergâhına devam edecektir.

Datça

Datça ilçesinde 9-1 Eski Datça - Reşadiye hattında çalışan araçlarımız Reşadiye Mahallesi Çarşı Sokakta başlayan yol-zemin çalışması nedeni ile yol çalışması tamamlanıncaya kadar Kazım Yılmaz Caddesi istikametinden güzergâhına devam edecektir.