Kodlama ve Robotik Eğitimi

26.06.2018

Eğitimin Konusu ve Amacı:

Eğitim kapsamında Kodlama (Blok Kodlama, Scratch Kodlama) ve Arduino ile Robotik Programlama eğitimi verilecektir.

Eğitim ile öğrencilere Kodlama ve Robotik konusunda bilgi, beceri ve yetkinlik kazandırmak amaçlanmaktadır.

Katılımcı Niteliği: Gelecek öğrenim döneminde Ortaokul 5-6-7-8 Sınıflarında eğitim görecek olan katılımcılar

Eğitim İçin Başvuru Başlangıç Tarihi: 2 Temmuz 2018

Eğitim İçin Son Başvuru Tarihi: 10 Temmuz 2018

Eğitim Tarihi:

• 16 Temmuz – 10 Ağustos 2018
  • Eğitim 4 hafta süreyle, hafta içi, günde 4 saat olarak gerçekleştirilecektir.

Katılım kontenjan ile sınırlıdır.

Katılımcı Sayısı: 15 Kişilik 2 Grup olmak üzere toplam 30 Kişi

Başvurular arasından, aranan niteliklere uygun ve başvuru belgelerini talep edilen şekilde teslim eden ilk 30 kişi katılımcı olarak belirlenecektir.

Katılımcılarda Aranan Nitelikler Aşağıdaki Gibidir;

• Gelecek öğrenim döneminde Ortaokul 5-6-7-8 Sınıflarında öğrenim görecek olan ortaokul öğrencisi olmak,
  • Kodlama ve tasarım konularına ilgi duymak,
  • Teknolojiye ve bilime ilgi duymak,
  • Yazılım geliştirme yatkınlığına sahip olmak.

Başvuru Belgeleri;

• Veli Onay Dilekçesi (İndirmek için tıklayınız)
  • Veli & Öğrenci Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Öğrenci Eğitim Belgesi (Karne, Mezuniyet Belgesi veya Öğrenim Belgesi)

* Başvuru belgeleri veli tarafından şahsen Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’na teslim edilmelidir. Aksi takdirde başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır.

** Başvuru sonuçları hakkında, 13 Temmuz 2018 tarihi mesai bitimine kadar Veli Onay Dilekçesi’nde belirtilen telefon numarası ile irtibata geçilerek bilgi verilecektir.

Başvuru ve Detaylı Bilgi için;

Muğla Büyükşehir Belediyesi