İlimiz Menteşe İlçesi Atatürk Bulvarı Üzerinde 08.05.2023 tarihinde düzenlenecek olan Okul Sporları Bisiklet İl Birinciliği Yarışması için Toplu Taşıma araçlarımızın Güzergâh Değişiklileri

08.05.2023

Yeşil : Alternatif Güzergah

Kırmızı: Trafiğe Kapalı Alan

İlimiz Menteşe İlçesi Atatürk Bulvarı üzerinde “Okul Sporları Bisiklet İl Birinciliği” temalı bisiklet yarışı sebebiyle  08.05.2023 tarihinde saat 08.30 ile 15.00 saatleri arasında Atatürk Bulvarı (AYDEM önü) ile Şehitler Anıtı arası ulaşım ve trafik güvenliği açısından trafiğe kapatılması uygun görülmüştür.

Muğla Büyükşehir Belediyemiz (MUTTAŞ) ve denetimindeki Özel Toplu Taşıma Araçlarının program bitimine kadar olan süre içerisinde kullanacakları  Alternatif güzergahlar (Trafik akışı Şehit Özden Aşınmaz Caddesi, Cevizli Sokak, Abdi İpekçi Caddesi üzerinden devam edecektir) yukarıdaki krokide belirtilmiş olup anlık yol kapaması ve  güzergah değişikliği olması durumunda trafik ekiplerinin yönlendireceği güzergahlardan ulaşım sağlanacaktır.