Fethiye İlçesi Tuzla Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi Üzerinde Yapılacak Olan Artan Enerji Taleplerinin Karşılanabilme Çalışmaları Nedeniyle Geçici Güzergah Değişikliği

02.02.2021

Fethiye İlçesi Gaffar Okkan Caddesi Üzerinde yapılacak olan artan enerji taleplerinin karşılanabilme çalışmaları nedeniyle geçici güzergah değişikliği 01.02.2021-31.05.2021 tarihleri arasında toplu taşıma araçlarının güzergâhları aşağıda belirtilmiştir.

Gaffar Okkan Caddesi üzerinde yol kapama çalışması tamamlanıncaya kadar, 3-22 Hat Kodlu Yanıklar-Karagözler güzergahındaki Muttaş A.Ş.’ye ait aracının Karagözler kalkış noktasından Fevzi Çakmak Cd.-Atatürk Cd.-Çarşı Caddesi-İnönü Bulvarı-Mustafa Kemal Bulvarı üzerinden gidiş ve dönüş güzergâhlarına   devam edeceklerdir.

ü

Kırmızı: Trafiğe Kapalı Yol