Fethiye İlçesi Baha Şıkman Caddesi Üzerinde Yapılacak Olan Fethiye Belediyesi Tarafından BSK Asfalt Yol ve Kaldırım Düzenlemesi İçin Toplu Taşıma Araçlarımızın Güzergâh Değişiklileri

05.06.2023

Mavi: Ana Güzergâh

Kırmızı: Trafiğe Kapalı Yol

SARI:    Toplu Taşıma Araçlarının Alternatif Güzergâhı

Fethiye İlçesi Baha Şıkman Caddesi Üzerinde yapılacak olan Fethiye Belediyesi Tarafından BSK Asfalt yol ve kaldırım düzenlemesi nedeniyle geçici güzergâh değişikliği 06.06.2023 – 08.06.2023 tarihleri arasında toplu taşıma araçlarının güzergâhları aşağıda belirtilmiştir.

Baha Şıkman Caddesi üzerinde yol kapama çalışması tamamlanıncaya kadar, 3-27 Hat Kodlu Taşyaka -  Hastane/Çatalarık güzergâhındaki Özel Toplu Taşıma Halk Otobüslerine (ÖTTA) ait araçların Taşyaka – Hastane/Çatalarık seferleri esnasında kalkış noktasından hareket ederek Ölüdeniz Caddesi - Baha Şıkman Caddesi – Ölüdeniz Caddesi – İnönü Bulvarı üzerinden gidiş güzergâhına devam edecektir. Çatalarık – Hastane/Taşyaka seferleri esnasında da İnönü Bulvarı - Ölüdeniz Caddesi – Baha Şıkman Caddesi üzerinden dönüş güzergâhını varış noktasında tamamlayacaktır.