Bodrum İlçesi, Bitez Mahallesi , Adliye Caddesi Üzerinde Alt Yapı ve Dere Islahiye Çalışmalası Yapılacağından Dolayı Toplu Taşıma Hatları Geçici Güzergah Değişikliği

03.12.2019

Bodrum İlçesi, Bitez Mahallesi, Adliye Caddesi üzerinde alt yapı ve dere ıslahiye çalışması yapılacağı ve bu nedenle, 02/12/2019 ( pazartesi) günü saat 08:00’den itibaren Bitez Mahallesi, Adliye Caddesi istikametine gidiş-dönüş şeridi trafiğe kapatılacak olup, buradaki trafiğin aksamaması için, Kanberoğlu Sokak girişi güzergah başlangıç noktası olup, Adliye Caddesinin trafiğe açık yolu, Atatürk Bulvarı, Namascı Caddesi, Şah Caddesi, 1306 Sokak, Bergamut Caddesi, Pomelan Caddesi, Halilim Caddesi, Zakkum Caddesi, Bergamut Caddesi, Gavaklı Sarnıç Caddesi , Kanuni Sultan Süleyman Caddesi ve Adliye Caddesinin trafiğe açık (Bodrum yönü)  kullanılacaktır.

Kavşak çalışması tamamlanıncaya kadar, (2-48) BİTEZ-BODRUM hattı gidiş-dönüş güzergâhında Kanberoğlu Sokak girişi güzergah başlangıç noktası olup, Adliye Caddesinin trafiğe açık yolu, Atatürk Bulvarı, Namascı Caddesi, Şah Caddesi, 1306 Sokak, Bergamut Caddesi, Pomelan Caddesi, Halilim Caddesi, Zakkum Caddesi, Bergamut Caddesi, Gavaklı Sarnıç Caddesi , Kanuni Sultan Süleyman Caddesi ve Adliye Caddesinin trafiğe açık (Bodrum yönü) üzerinden mevcut güzergâhına devam edecektir. Bahse konu toplu taşıma hatlarının şehir merkezine gidiş ve dönüşlerinde mevcut güzergâhlar kullanılacaktır.

Bodrum İlçesi, Bitez Mahallesindeki (2-48) BİTEZ-BODRUM toplu taşıma araçları mevcut güzergahları olan Bitez Mahallesi, Adliye Caddesi üzerinden Bitez Kavşağına çıkarak güzergahlarına devam edecektir.

Not :

Kırmızı: Trafiğe Kapalı Olan Yol