56. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU (BODRUM ETABI)DUYURUSU

16.04.2021

17.04.2021-18.04.2021 tarihleri arasında 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun Bodrum İlçesindeki etapları sebebiyle;

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ile ilgili olarak, 16 Nisan 2021 tarihinde  Fethiye — Marmaris, 17 Nisan 2021 tarihinde Marmaris — Turgutreis, 18 Nisan 2021 tarihinde Turgutreis — Kuşadası etapları şeklinde yapılacak olan bisiklet turu ile ilgili geçici olarak kapatılacak cadde ve sokaklar;

16 Nisan 2021 Fethiye — Marmaris Etabı

Fethiye İlçesinde; Atatürk Caddesi - Înönü Bulvarı - Cahit Beğeç Bulvarından (sporcular İnönü bulvarına kadar ters yönde gidecek)  Muğla yoluna çıkıncaya kadar,

Marmaris İlçesinde; Mustafa Kemal Paşa Bulvarı - Yunus Nadi Caddesi - Adliye önü istikametinden ters yöne Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı ve Atatürk caddesi yönünde geçici olarak yol kapaması yapılacaktır.

17 Nisan 2021 Marmaris – Turgutreis Etabı

Marmaris İlçesinde; Ulusal Egemenlik Caddesi - Kordon Caddesi – Yeni Datça Yolu – Atatürk Caddesi – Hasan Işık Caddesi – Org. Mustafa Muğlalı Caddesi – Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı - Yunus Nadi Caddesine kadar, geçici olarak yol kapaması yapılacaktır.

18 Nisan 2021 Turgutreis - Kuşadası Etabı

Bodrum İlçesinde, 17 Nisan 2021 tarihinde; Güvercinlik – Turgutreis gidiş yönüne olmak üzere, Milas – Bodrum yolunu takiben, Herodot Bulvarı -  Emin Anter Bulvarı – Kıbrıs Şehitleri Caddesi  - Atatürk Bulvarı – Cumhuriyet Caddesi – Atatürk Caddesi – Mehmet Hilmi Caddesi ve bu cadde - bulvarlara bağlanan sokak ile tali yollarda (12.00 – 17:40 saatleri arasında) geçici olarak yol kapaması yapılacaktır.

Bodrum İlçesinde, 18 Nisan 2021 tarihinde; Bodrum Belediye Meydanından başlayıp, Kuşadası istikametine doğru, Cevat Şakir Caddesi – Emin Anter Bulvarı – Herodot Bulvarını takiben, Bodrum – Milas Karayolu ve bu cadde – bulvarlara bağlanan sokak ile tali yollarda (09.00 – 12:00 saatleri arasında) geçici olarak yol kapaması yapılacaktır.

Yukarıda belertilen tarihlerde, Bisiklet Turu gerçekleştirilecek olan cadde, sokak ve güzergahlarda, turun seyrine göre anlık yol kapaması yapılacaktır.

Söz konusu güzergahlarda ulaşım hizmeti sunan MUTTAŞ toplu taşıma araçları ile Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTTA) yukarıda belirtilen kriterlere uyulacak şekilde anlık yol kapamalarında alternatif güzergahları kullanacaktır.