3 Boyutlu Tasarım Atölyesi

31.10.2019

İlkokul 3-4 ve Ortaokul 5-6-7-8 Sınıflar İçin

3 BOYUTLU TASARIM ATÖLYESİ

Büyükşehir Belediyemiz bünyesindeki Bilişim ve Gelişim Merkezi’nde 3 Boyutlu Tasarım Atölyesi gerçekleştirilecektir. Başlangıç ve ileri seviye katılımcılara yönelik düzenlenecek olan etkinlik kapsamında; temel olarak tasarım odaklı düşünme ve 3 Boyutlu modelleme konusunda bilgi verilerek katılımcılar tarafından modellenen objelerin 3 Boyutlu yazıcı ile üretilmesine yönelik atölye çalışması yapılacaktır.

Bilişim ve Gelişim Merkezimizde 18 Kasım 2019 - 22 Kasım 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan atölye çalışması, Başlangıç Seviyesi ve İleri Seviye olmak üzere 2 (iki) grup halinde gerçekleştirilecektir. Etkinliğe İlkokul 3-4 ve Ortaokul 5-6-7-8 Sınıflarında eğitim gören öğrenciler katılabilecektir. Gerçekleştirilecek çalışmalar ile atölyelere katılan öğrencilerin 3 boyutlu düşünme konusunda beceri kazanmaları hedeflenmektedir.

Katılımcı Niteliği (Başlangıç Seviyesi): İlkokul 3-4 ve Ortaokul 5-6-7-8 Sınıflarında eğitim gören öğrenciler

Katılımcı Niteliği (İleri Seviye): İlkokul 3-4 ve Ortaokul 5-6-7-8 Sınıflarında eğitim gören ve daha önce Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen 3 Boyutlu Tasarım Atölyesi’ne katılım sağlamış olan öğrenciler

Etkinlik İçin Son Başvuru Tarihi: 08 Kasım 2019

Etkinlik Tarihi:

• 18 Kasım 2019 – 22 Kasım 2019
  • Atölye çalışmaları 2 Grup halinde Hafta İçi gerçekleştirilecektir.
  • Etkinlik Grupları
    1. Grup (İleri Seviye): 09:00-12:00
    2. Grup (Başlangıç Seviyesi): 13:30-16:30

Katılım kontenjan ile sınırlıdır.

Katılımcı Sayısı: 15 Kişilik 2 Grup olmak üzere toplam 30 Kişi

Başvurular arasından, aranan niteliklere uygun ve başvuru belgelerini talep edilen şekilde teslim eden ilk 30 kişi katılımcı olarak belirlenerek, yaş gruplarına göre yerleştirme yapılacaktır.

Katılımcılarda Aranan Nitelikler Aşağıdaki Gibidir;

• İlkokul 3-4 veya Ortaokul 5-6-7-8 Sınıflarında öğrenim gören ortaokul öğrencisi olmak,
  • 3 boyutlu modelleme konusuna ilgi duymak,
  • Teknolojiye ve bilime ilgi duymak,
  • Yazılım geliştirme yatkınlığına sahip olmak.

Başvuru Belgeleri;

• Veli Onay Dilekçesi (İndirmek için tıklayınız.)
  • Veli ve Öğrenci Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Öğrenci Eğitim Belgesi (Öğrenim Belgesi (e-Okul üzerinden temin edilebilir.))

* Başvuru belgeleri veli tarafından şahsen Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’na teslim edilmelidir. Aksi takdirde başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır.

** Başvuru sonuçları hakkında, 15 Kasım 2019 tarihi mesai bitimine kadar Veli Onay Dilekçesi’nde belirtilen telefon numarası ile irtibata geçilerek bilgi verilecektir.

Başvuru ve Detaylı Bilgi için;

Muğla Büyükşehir Belediyesi