26-27 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için toplu taşıma planı

25.06.2021

26 Haziran Cumartesi  sabah 10.15 ve  27 Haziran Pazar sabah 10.15, öğlenden sonra ise 15.45 saatlerinde yapılacak sınav oturumlarına girecek öğrenciler ile yakınları/refakatçileri ve sınav görevlilerinin sınav yerlerine ulaşımlarında herhangi bir aksama yaşamamaları için yolcu yoğunluğu ve araç doluluk oranları dikkate alınarak Muğla ili genelinde toplu taşıma araçlarımızın sınava yönelik sefer saati planlamaları yapılmıştır.

27 Haziran 2021 Pazar günü sınav görevlileri ve sınava girecek adaylar ile beraberindeki refakatçi ve/veya yakınları 05.00 – 19.00 saatleri arasında durumlarını belgelendirmek (görevli ya da aday giriş belgesi) kaydıyla toplu taşıma araçlarımızdan yararlanacaklardır.

Bu kapsamda Muğla İl genelinde uygulanacak Belediyemiz toplu taşıma araçları ve belediyemiz denetimindeki Özel Toplu Taşıma Araçlarının (ÖTTA) sefer hareket saatlerinde düzenleme yapılmış olup, güncel sefer hareket saatlerine  Belediyemiz www.mugla.bel.tr/hizmetler/otobus-sefer-saatleri   web adresinden ulaşılabilmektedir.