2 (iki) DOLUMLUK MUĞLA KARTLAR

06.07.2020

2 DOLUMLUK MUĞLA KART NEDİR (?)

Muğla Büyükşehir Belediyemiz ve denetimindeki Özel  Toplu Taşıma Araçlarında (ÖTTA) kullanılan tüm ödeme yöntemlerine ilave olarak şehrimize hijyenik, düzenli, güvenli ekonomik standartlarda etkin denetim sağlayan bir sistem sağlanması amacıyla elektronik kart sahibi olmayan vatandaşlarımız ile turizm amaçlı şehrimize gelen misafirlerimizin de sorun yaşamadan toplu taşıma araçlarımızı kullanabilmeleri amacıyla toplu taşıma araçlarından ve bayilerden temin edilebilecek elektronik karttır.

2 DOLUMLUK MUĞLA KART TEMİN VE KULLANIM ŞEKLİ

1. 2 Dolumluk Muğla Kart, Kişiselleştirilmiş elektronik seyahat kartı basım noktalarından, kart satış otomatlarından (TVM Cihazı) ve bayilerden 1,50 TL karşılığında temin edilebilecektir.
  2. 2 Dolumluk Muğla Kartlara toplamda 2 kez dolum yapılabilir. (Satın alındığında ilk dolum yapılmakta, daha sonra 1 dolum hakkı kalmaktadır.)
  3. 2 Dolumluk Muğla Kartlara tamamlama dolumu yapılabilir. (En fazla 40 TL dolum yapılabilir.)
  4. 2 Dolumluk Muğla Kartların içerisinde kalan bakiye; Kişiselleştirilmiş elektronik seyahat kartı basım noktalarından mesai saatleri içerisinde iade edilebilmektedir.
  5. 2 Dolumluk Muğla Kart MUTTAŞ toplu taşıma araçları ve Belediye denetimindeki Özel Toplu Taşıma Araçlarında (ÖTTA) kullanılabilecek olup, tüm güzergâhlarda geçerlidir.
  6. 2 Dolumluk Muğla Kartlar ile aktarma hakkından yararlanılamaz.
  7. 2 Dolumluk Muğla Kartlar nakit ücret tarifesi üzerinden ücretlendirilecek olup, indirim hakkından yararlanamaz.
  8. 2 Dolumluk Muğla Kart süresiz olarak kullanılabilmektedir.