13-16 Eylül 2018 Tarihleri Arasında Marmaris Toplu Taşıma Hatları Geçici Güzergâh Değişikliği

12.09.2018

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanlığının 2018 yılı faaliyet programında yer alan Marmaris İlçesinde 13-16 Eylül 2018 tarihleri arasında Rally Turkey Marmaris yapılacak olup, 13 Eylül 2018 tarihinde Marmaris İlçe Merkezinde yapılacak olan etap ve 16 Eylül 2018 tarihinde Marmaris İlçe Merkezinde yapılacak olan ödül töreni kapsamında Ulusal Egemenlik Caddesi-19 Mayıs Gençlik Meydanı-Atatürk Caddesi trafiğe kapatılacaktır.

Siteler, İçmeler, Turunç, Söğüt, Hisarönü, Orhaniye, Turgut, Selimiye, Bozburun hatlarında toplu taşıma hizmeti veren araçlarımız trafik akışı verilen Ulusal Egemenlik Caddesi - Eski Datça Yolu - 84. Sokak - Orgeneral Mustafa Muğlalı Caddesi - Hasan Işık Caddesi - Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı istikametinden güzergâhlarına devam edecektir.