03/08/2018 (Cuma) – 05/08/2018 (Pazar) Tarihleri Arası Menteşe İlçesi Stadyum-Düğerek-Cezaevi, Stadyum-Akyol-Şehiriçi ve Otogar-Menteşe Yapı Kooperatifi Hatları Geçici Güzergâh Değişikliği

03.08.2018

03/08/2018 (Cuma) – 05/08/2018 (Pazar)  Tarihleri Arası Menteşe İlçesi Stadyum-Düğerek-Cezaevi, Stadyum-Akyol-Şehiriçi ve Otogar-Menteşe Yapı Kooperatifi Hatları Geçici Güzergâh Değişikliği

03/08/2018 (Cuma) – 05/08/2018 (Pazar) tarihleri arasında Menteşe İlçesi Orhaniye Mahallesi Haluk Özsoy Caddesi istikametinde yapılacak olan Doğal Gaz Kazı çalışması nedeniyle araç trafiğine kapatılacaktır.

Doğal gaz kazı çalışması tamamlanıncaya kadar, Stadyum-Düğerek-Cezaevi, Stadyum-Akyol-Şehiriçi ve Otogar-Menteşe Yapı Kooperatifi hatlarında toplu taşıma hizmeti sunan toplu taşıma araçlarımız;

Stadyum-Düğerek-Cezaevi hattı için

Gidiş güzergâhında, Stadyum önü, Hasan Ali Yücel Caddesi, Aylin Karaca Kavşağı, Zihni Derin Caddesi istikametini, Dönüş güzergâhında ise Haluk Özsoy Caddesine  (Eski Devlet Hastanesi Acil Girişi) çıkmayarak Zihni Derin Caddesi, Aylin Karaca Kavşağı, Cumhuriyet Caddesi, Cumhuriyet Meydanı istikametini kullanacaktır.

Stadyum-Akyol-Şehiriçi hattı için,

Gidiş Güzergâhında Haluk Özsoy Caddesine  (Eski Devlet Hastanesi Acil Girişi) çıkmayarak, Zihni Derin Caddesi (Düğerek Yolu), 112 Evler Sokak, Mehmet Yalın Sokak, 11. Sokak, A. Fuat Ardıç Caddesi (İtfaiye Dairesi Başkanlığı Önü), İsmet Çatak Caddesi istikametini kullanarak güzergâhına devam edecektir.

Otogar-Menteşe Yapı Kooperatif hattı için,

Gidiş Güzergâhında Menteşe Otogardan kalkış yapan araç Zübeyde Hanım Caddesi, İsmet Çatak Caddesi, İtfaiye Dairesi Başkanlığı önünden dönüş yaparak aynı istikametten üzerinden Cumhuriyet Meydanı, Hasan Ercan Caddesi, Rıfat Ayaydın Caddesi istikametini kullanarak güzergâhına devam edecektir.