01/09/2018 Tarihi Menteşe İlçesi Toplu Taşıma Hatları Geçici Güzergâh Değişikliği

01.09.2018

Menteşe İlçesi’nde devam etmekte olan kentsel tasarım projesi kapsamında 01 Eylül 2018 tarihinde Cumhuriyet Meydanı trafiğe kapatılacaktır.

Yol çalışması tamamlanıncaya kadar, Kötekli-Yeniköy, Tıp Fakültesi, TOKİ-Obam, Menteşe–Süpüroğlu-Ortaköy, Hacıahmet, Yaraş-Gölcük, Otogar-Düğerek-Cezaevi, Menteşe Yapı Koop.-Tıp Fakültesi, Tıp Fakültesi-Düğerek, Otogar-Adliye-Eski Hastane, Otogar-Şehiriçi-Akyol-Kademe hatlarında toplu taşıma hizmeti sunan toplu taşıma araçlarımız, Cumhuriyet Meydanını da başlatılan yol çalışması tamamlanıncaya kadar,  İsmet Çatak Caddesi ve Aylin Karaca Kavşağı Cumhuriyet Caddesi istikametin gelen toplu taşıma araçlarımız Zübeyde Hanım Caddesi istikametinden Stadyum önüne devam edecekler.