Aykome’nin Yeni Uygulaması İle Artık Tüm Altyapı Çalışmaları Ekranınızda

09.01.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin, Muğla ili mülki sınırları içerisinde yapılan yetki ve sorumluluk alanımızın dışında kalan ilçe belediyesine ait yollardaki abone bağlantıları hariç her türlü kazı, ve altyapı çalışmasına dair izin, ruhsat, takip ve kontrol işlerinin yürütüldüğü Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) tarafından, Muğla ili içerisinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler için yeni bir uygulama başlatıldı.

AYKOME Kazı Bilgi Sistemi uygulaması ile vatandaşlar, artık Muğla ili üzerinde nerede alt yapı çalışması yapıldığını, detayları ile birlikte harita üzerinden takip edebilecekler. Sağladığı detaylı bilgilerin yanı sıra, kullanımı da oldukça kolay olan bu yeni uygulamasına erişmek ve nasıl kullanacağınızı öğrenmek için, aşağıdaki şemada belirtilen talimatları takip edebilirsiniz. Kazı Bilgi Sistemine ulaşmak için, bilgisayar, tablet ya da akıllı telefonlarınızdan https://muglacbs.mugla.bel.tr/aykomebilgi/ linkine tıklamanız yeterli.