Öğrencilere Kişiselleştirilmiş KentKart

02.12.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi öğrenciler için kişiselleştirilmiş elektronik kent kart uygulamasını başlatıyor.

Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından başlatılan uygulamada daha önceden kent kart kullanan öğrencilerden yenileme ücreti alınmazken, daha önce kent kart kullanmayan öğrenciler 5 TL karşılığında kişiselleştirilmiş kent kart sahibi olacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada, öğrencilerin kent kartlarını rahat değiştirebilmeleri için Kötekli Açık Pazar yerine Kentkart basım merkezi kurduklarını açıkladı. Alper Kolukısa; “Öğrencilerimizin kentkartlarını değiştirmeleri için 2014-2015 bandrollü öğrenci kimlik fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile gelmeleri yeterli olacak. Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli seyahat etmeleri için çalışmalarımız devam edecek.