Hizmet Binalarının Bakımı Yapılıyor

11.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, hizmet binalarının bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın hizmet verdiği binanın bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Hizmet binasının çevre düzenlemesi de Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli tarafından yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Dairesi Başkanı Halis Kabaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Çağdaş ve modern hizmet binaları için personelimiz özverili bir çalışma sürdürüyor. Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve daha konforlu ortamlarda hizmet verebilmek için binalarımızı yeniliyoruz.”