Büyükşehir’den 46 kilometre çelik bariyer çalışması

28.09.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde ulaşımda vatandaşların daha güvenli yollarda seyahat etmeleri için bugüne kadar 46 kilometre çelik bariyer montajı gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri keskin viraj, şarampol ve uçurumun bulunduğu yol kenarlarında ‘koruyucu’ olarak da adlandırılan çelik bariyer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 2016 yılı içerisinde Muğla genelinde 78,7 kilometre çelik bariyer (oto korkuluk) çalışması hedefleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu hedefin 46 kilometrelik kısmını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Datça ilçesi Mesudiye, Reşadiye yolunda çelik bariyer çalışmalarını tamamlarken, Marmaris ilçesinde Osmaniye, Bakırköy, Söğüt, Taşlıca yol güzergâhı, Menteşe ilçesinde Dirgeme ve yılanlı yolunda, Fethiye ilçesinde ise Faralya-Kabak Mahallesi yolunda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.