Meclis Canlı

Büyükşehir, Seydikemer’de Vatandaşları Bilgilendirdi


07.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Fethiye-Seydikemer birimi, sağlık ve sosyal hizmetler alanında yapılan çalışmalar ve projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi.



Seydikemer İlçesi Paşalı Mahallesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısında vatandaşlara, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen evde bakım, sosyal hizmetler, sivrisinek ve diğer haşerelerle mücadele çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Fethiye-Seydikemer biriminden uzman personel tarafından vatandaşlara, yapılan sosyal yardımlar ve sosyal yardımların hangi şartlarda vatandaşlara verildiği, paylaşarak sevindir projesi konusunda bilgiler verilirken evde tıbbi bakım, hasta nakil hizmetleri konusunda da sunumlar yapıldı. Ayrıca Fethiye ve Seydikemer ilçesinde yapılan sivrisinek ve diğer haşereler mücadele çalışmaları konusunda vatandaşlara bilgiler verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetler ve projeler konusunda vatandaşların bilgilendirildiği ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu toplantıların oldukça önemli ve faydalı olduğuna dikkat çekti. Koç; “ Seydikemer ilçemizin Paşalı Mahallesinde düzenlediğimiz bilgilendirme toplantısına katılım oldukça fazlaydı. Vatandaşlarımıza sağlık ve sosyal hizmetler alanında yaptığımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik ve sorularını cevaplandırdık. Oldukça faydalı geçtiğini düşündüğümüz bilgilendirme toplantısını farklı ilçe ve mahallelerde düzenlemeye devam edeceğiz.” dedi.