Meclis Canlı

Büyükşehir Belediyesi Heyelan Çalışmalarına Devam Ediyor


17.02.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, heyelan nedeniyle kapanan ve zarar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Bakım Şube Müdürlüğü, Muğla ili genelinde hafta boyunca etkili olan şiddetli yağışlardan dolayı meydan gelen göçük ve toprak kaymalarından zarar gören yolların bakım ve onarımı için çalışmalara devam ediyor. Ekipler Ula-Arıcılar, Seydikemer-Arsa-Çatak, Dalaman-Elcik mevkilerinde heyelan nedeniyle zarar gören ve kapanan yolları ulaşıma açmak için özverili bir çalışma yürütüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada, Muğla ilinde mevsim şartlarından dolayı bu tür heyelan ve göçük olaylarının sıklıkla yaşandığını belirtti. Kılıç; “Ekiplerimiz meydana gelen bu tür olaylarda vatandaşlarımızın zarar görmemesi için mesai saati gözetmeden 7/24 hizmet anlayışı ile çalışmaktadır. Vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.” dedi.