112 Km Yol Tuzlandı

22.01.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin 24 saat kesintisiz yapmış olduğu çalışmalar neticesinde Muğla ili genelinde kapalı yerleşim yeri yolu kalmadı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin 7 ilçe, 38 mevki ve 124 köyü kapsayan ve yaklaşık 10 gün süren karla mücadelesinde toplam 424 km'lik yolda çalışmalar yapıldı. Bunun yanında buzlanma olayına karşı toplam 112 km'lik yolda da tuzlama çalışması yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, ekiplerin 10 gün boyunca hiçbir yerleşim yeri yolunun kapalı kalmaması için büyük bir özveriyle çalıştığını belirtti. Kılıç; “Geçen haftalarda etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için ekiplerimiz 7/24 mesai anlayışıyla çalıştı ve kapanan yollar en kısa zamanda güvenli bir şekilde tekrar ulaşıma açıldı. Ekiplerimiz ileriki günlerde olabilecek kar yağışlarına karşı tüm önlemlerini alıp teyakkuz halinde beklemektedir.” dedi.