Zabıta Personeline Mevzuat Eğitimi

28.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Zabıta personeline yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen tarafından verilen eğitimde, Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi Zabıta personeline belediye kanunu ve zabıta mevzuatı konularında bilgiler verildi. Düzenlenen hizmet içi eğitim semineri Menteşe Belediyesi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen eğitim ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Düzenlediğimiz eğitim semineri ile zabıta personelimize belediye kanunları ve zabıta mevzuatı hakkında bilgiler verdik. Personellerimizin vatandaşlara daha kaliteli ve iyi hizmet vermeleri ve iyi bir iletişim içinde olmaları için bu tarz eğitim programlarını düzenli aralıklarla yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz.”