Salsa Türkiye Şampiyonası Muğla’da

30.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü Kulüpler Arası Salsa Türkiye Şampiyonası düzenlenecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ve Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nun organizasyonunu yaptığı Kulüpler Arası Salsa Türkiye Şampiyonası, Türkiye’nin dört bir yanından sporcuların katılımı ile Menteşe İlçesi, Atatürk Spor Salonunda yapılacak.. Salsa Şampiyonasında saat:11.00-17.00 arası yarışma ve saat:20.00-22.00 arası gösteri grupları sahne alacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili şunları söyledi; “Yarışmanın 7. Etabının düzenleneceği ve usta dansçılarımızdan Tolgahan’ın şeref konuğu olarak yer alacağı etkinliğimizde; İlimizde böylesine estetik bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın heyecanıyla bekleyişimiz ve hazırlıklarımız sürüyor. “