“Sakata Geldik” oyunu sahnelendi

08.05.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Sakata Geldik” adlı tek kişilik komedi oyunu Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Gösteriye katılan konuklar keyifli bir akşam yaşarken stand-up gösterisini sahneleyen Erman ERANIL’ ın performansı da izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden gösteriyle ilgili yapılan açıklamada: “ Stand-up gösterimiz gerçekten güzel bir akşam geçirmemizi sağladı. Erman ERANIL’ ın sahne performansı takdire şayandı. Büyükşehir Belediyesi olarak hem dezavantajlı gruplara hem de sanat için emek veren sanatçı duruşu sergileyen tüm vatandaşlarımıza desteğimiz bundan sonra da artarak devam edecektir.” denildi.