Meclis Canlı

Muğla Bisiklet Takımı’ndan Büyükşehir’e Ziyaret


26.09.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Avrupa Sınır Ötesi Bisiklet Turu’na katılan Muğla Bisiklet Takımı yurda döndü.



Uluslararası Spor ve Kültür Birliği (ISKA) tarafından 18 Ağustos- 17 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılan Avrupa Sınır Ötesi Bisiklet Turu’na katılan Muğla Bisiklet Takımı 18 Eylül 2016 tarihinde turu tamamlayarak Muğla’ya geldiler. 



Kopenhag- Wroclaw- Kosice- Bratislava- Viyana arasında yapılan Avrupa Sınır Ötesi Bisiklet Turunda 8 ülke geçilerek güzergâh üzerindeki yerel, bölgesel ve ulusal bisikletçilerinde tura katılmasıyla 2520 kilometrelik yol kat edildi.

Avrupa Sınır Ötesi Bisiklet Turu’na katılan Muğla Bisiklet Takımı güzergâhları üzerinde bulunan Slovakya Kosice şehrinde düzenlenen Avrupa Spor Haftası Açılış etkinliği ve spor ve kültür etkinliklerine de katıldılar.

Avrupa Sınır Ötesi Bisiklet Turu’ndan dönen Muğla Bisiklet Takımı Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan tarafından Bozüyük Kültür Evi’nde ağırlandı.

Bozüyük Kültür Evi’ni ziyaret eden Muğla Bisiklet Takımı ile Avrupa Sınır Ötesi Bisiklet Turu değerlendirme toplantısı yapıldı. Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Muğla Bisiklet Takımı’na ilimizi yurtdışında en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkürlerini iletti.

Toplantı sonunda Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla Bisiklet Takımı’nın Avrupa Sınır Ötesi Bisiklet Turu izlenimlerini yansıtan Fotoğraf sergisinin yapılması kararlaştırıldı.