Minik Hentbolcular Umut Vaat Etti

09.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Minik Hentbol takımı, ilk senesinde müsabakalarda gösterdiği başarılar ile gelecek için umut vaat etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde alt yapı çalışmalarını sürdüren Minik Hentbol takımı 30-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Hentbol İl Temsilciliği tarafından Köyceğiz’de düzenlenen Minikler Muğla İl Birinciliği turnuvasına katıldı. Turnuvaya katılan Minik Hentbol takımı erkeklerde İl ikincisi, bayanlarda İl üçüncüsü oldu.

Aynı tarihler arasında Fethiye’de düzenlenen Mini Minikler Hentbol Şenliğine de katılan Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Minik Hentbol takımı elde ettiği başarılı sonuçlar ile gelecek için umut vaat ettiler.