Meclis Canlı

Menteşe Kent Parka Modern Büfe


23.01.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Menteşe İlçesinde bulunan Menteşe Kent Parkında doğal mimari yapıya uygun büfe inşa edildi.

Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığının Karamehmet mahallesinde bulunan Menteşe Kent Parkına piknik alanı, ışıklı gösteri havuzu, çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu yolları, voleybol, tenis, basketbol alanlarına ek olarak vatandaşların yaz ve kış aylarında rahatlıkla gidebilecekleri tamamı ahşap yapı olan ve mimari yapıya uygun olarak inşa edilen büfe kısa bir süre önce hizmet vermeye başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Dairesi Başkanı Halis Kabaş, bölgede ikametgah eden vatandaşlardan gelen istek ve talepler doğrultusunda büfe inşa ettiklerini belirtti. Kabaş; “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirerek aileleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri modern bir büfe inşa ettik. Parkın doğal yapısı ile de uyumlu ahşap mimariye sahip büfemiz vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı.” dedi.

Kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan büfenin işletmesini Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait MELSA Şirketi yapıyor.