Masa Tenisi Takımı 2’nci Lig İçin Ter Döküyor

16.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kadın Masa Tenisi Takımı, Masa Tenisi Federasyonu tarafından 10-11 Aralık tarihlerinde Ordu’da gerçekleştirilen 3. Lig. 2. Etap müsabakalarına katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kadın Masa Tenisi Takımı gerçekleştirilen turnuvada 12 takımla yaptığı müsabakaların dokuzunu kazanarak aldıkları başarılı sonuçlarla ligde 21 puanla 4’üncü sıraya yerleşti.

Muğla Büyükşehir Belediye Spor Kadın Masa Tenisi Takımı; Turhal Yeni Belediye Sporu 3-0, Yavuz Selim İlk Öğretim Okulu Sporu 3-1, Akhisar Gençlerbirliği Sporu 3-0, 1957 Espiye Sporu 3-1,  Ordu Hizmet-Der Sporu 3-0, Sivas Gençlik Sporu 3-0, Kırşehir Belediye Gençlik Sporu 3-2, İstanbul Vmt  (B) Sporu 3-2, Erzurum Gençlik Sporu 3-0 skorla yenerken, Gaziantep Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübüne 3-1, Manisa Salihli Belediye Spora 3-1, İzmir Büyükşehir Belediye Spor (B)’a 3-0 mağlup oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan  “4 etap olarak yapılacak olan 3. Lig müsabakaları sonucunda ilk dörtte yer alan takımlar 2. Lige yükselecek. Takımımızın çalışmaları ve aldığı bu sonuçlarla ilk dörtte yer alıp 2. Lige yükseleceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.