Meclis Canlı

Kahramanlar Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti


02.12.2016


Milas Muharip Gaziler Derneği, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban ve beraberindeki dernek üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e kendilerine verdiği destekler, Büyükşehir Belediyesi hizmetleri için teşekkür ziyaretinde bulundular.

Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban, Muğla ilindeki ve Milas ilçesindeki yöneticilerin kendilerine çok büyük destekleri olduğunu ayrıca Büyükşehir Belediyesi hizmetleri ile Milas merkez ve köylerin yollarının değiştiğini, yenilendiğini söyledi. Aralarında Kore, Kıbrıs gazilerinin de bulunduğunu söyleyen dernek Başkanı Mehmet Sarban, Muğla genelinde gazilerin bir araya gelerek yavru vatan Kıbrıs’a bir gezi düzenlemek istediklerini belirtti.

“Toplumun Hamurunda Çok Önemli Mayasınız”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Milas Muharip Gaziler Derneği’nin ziyaretinde canlarını ortaya koyarak kazandıkları madalyaları, zamana karşı koyan cesur duruşları ve birbirlerini tamamlayan kıyafetleri ile Gazilerimizin bir arada olmalarının kendilerini gururlandırdığını söyledi ve bu birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaçları olduğunu belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Milas ilçemizi her ziyaretimizde, açılışlarda, etkinliklerde göğsünüzde taşıdığınız madalyalarınız, birbirinizi tamamlayan kıyafetleriniz, zamana karşı koyan cesur duruşunuzla sizleri görmek bizleri çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Sizin varlığınız, bugünlere nasıl geldiğimizi, nelere dikkat etmemiz gerektiğini topluma özellikle gençlerimizin anlaması açısından çok önemli. Toplumun hamurunda çok önemli mayasınız. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve sizler gibi cesur, fedakar nesiller sayesinde bu vatan topraklarında özgürce yaşıyoruz. Sizler için en küçük bir hizmet yapabiliyorsak bu bizi daha çok mutlu eder. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor sizlerin huzurunda bütün gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.