Hareketlilik Haftası Etkinlikleri Sona Erdi

30.05.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin MoveWeek Avrupa Hareket Haftası kapsamında organize ettiği etkinlikler sona erdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından 23-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinliklere birçok sporcu ve aileleri katıldı. Hareketlilik Haftası kapsamında, “Müzikli Taekwondo Gösterisi”, “Bayanlarla Müzik Eşliğinde Spor”, “Masa Tenisi Top Savaşı”, “Satranç Simultane Gösteri Maçı”, “Herkes İçin Spor (Eşini de Al Haydi Maça)”, “Mini Tenis Şenliği” ve “Mini Voleybol Şenliği”  etkinlikleri düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinliklerde sporcular birbirleriyle centilmence mücadele ederek  gönüllerince eğlendiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “’23-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Hareketlilik Haftası Etkinlikleri sayesinde Büyükşehir Belediyemizin sportif hizmetlerini ilimizde ve Avrupa ülkelerinde tanıtma imkânı bulduk. Çalışma alanlarımız, spor tesislerimizin yapılmasıyla beraber her geçen gün artmaktadır. Bu bağlamda çalışmalarımıza son hızıyla devam edeceğiz’