Meclis Canlı

Dönme Dolap Oyunu Büyükşehir Tiyatro Topluluğu’nca Sahnelendi


16.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu Dönme Dolap oyunu ile Muğla’da sanatseverlerle buluştu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla genelinde kültürel etkinliklere Büyükşehir Tiyatro topluluğu, Büyükşehir Orkestrası, Büyükşehir Konservatuarı ve Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı ile devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu farklı oyunlarla Muğlalı sanatseverleri tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor. Bugüne kadar ilçelerde ve il merkezinde 10 oyun sahneleyen Büyükşehir Tiyatro topluluğu Dönme Dolap oyunu ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak tiyatro, konservatuar, orkestra, bando, kültür hizmet tırı gibi hizmetlerle Muğla’da her yaştan vatandaşa ulaşmak istediklerini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı, kültür kenti Muğla’ya yakışan hizmetleri Muğlalılarla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi. Ali Zağlı; “Büyükşehir Belediye’mizin tiyatro topluluğunun oyunlarına halkımızın gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Bu oyunlarımızı gerek il merkezinde gerekse diğer ilçelerimizde sahneliyor, ayrıca kültür hizmet tırımızla da sahnesi olmayan mahallelerimizde, köylerimizde oynuyoruz. Amacımız Muğla’da 7 den 77’ye bütün vatandaşlarımızı sanatsal, kültürel etkinliklerle buluşturmak.” dedi.