Büyükşehir’in Veteran Sporcusu Birinci Oldu

20.07.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Veteran Sporcusu Fikret Akay İznik Triatlon Yarışmasında kendi kategorisinde birinci oldu.

17 Temmuz 2016 tarihinde Bursa İznik’te gerçekleştirilen yarışmada Fikret Akay 60 + Yaş Gurubu Erkek Kategorisi’nde birinci oldu.

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen ve yüzme-bisiklet-koşu şeklinde gerçekleşen Triatlon Yarışmasında Fikret Akay, 750 metre yüzme, 20 kilometre bisiklet, 5 kilometre koşu parkurlarını geçti ve birincilik madalyası almaya hak kazandı.

Fikret Akay’ın birincilikle tamamladığı yarışmada Ali Bıdı ikinci, Selami Vanlı ise üçüncü oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan spora ve sporculara her alanda destek olmaya devam edeceklerini belirtti.