Meclis Canlı

Büyükşehir’in Asfalt Atağı Devam Ediyor


02.08.2016



Muğla’nın birçok noktasında asfalt kaplama çalışmaları yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat edebilmeleri için başlattığı asfalt atağına yenilerini eklemeye devam ediyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde daha güvenli ve modern yollar için yol bakım, onarım ve asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, 2016 yılı asfalt kaplama programı dâhilinde bulunan Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi ve Menteşe ilçesi Akkaya Mahallesi yol güzergâhlarında Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan Dalyan Mahallesinde 10 kilometre, Akkaya Mahallesinde 5.5 kilometre uzunluğundaki yolda asfalt kaplamalara başlayan ekipler, kısa sürede çalışmaları tamamlamayı hedefliyor.



“Hedefimiz Daha Güvenli Yollar İçin, İl genelinde Planladığımız 900 kilometre Asfalt Çalışmasını Yıl Sonuna Kadar Tamamlamak”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, il genelinde daha güvenli ve konforlu yollar için ekiplerin özveriyle çalıştıklarını söyledi. Kılıç; “Büyükşehir Belediyesi olarak Muğlamıza yakışır modern ve konforlu yollar için 2016 yılı asfalt kaplama programı dahilinde 100 milyon TL yatırımla il genelinde yaklaşık 900 kilometre asfaltlama çalışmasını tamamlamayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda da ekiplerimiz mesai saati gözetmeden Muğla’nın birçok noktasında yol bakım, onarım ve asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor” dedi.