Meclis Canlı

Büyükşehir’den Voleybol Dostluk Maçı


03.06.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Genç Bayanlar Voleybol Takımı ile Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Spor Kulübü Genç Bayanlar Voleybol Takımı dostluk maçında bir araya geldi.



Marmaris İlçesinde Yaz Kampı yapan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Spor Kulübü Genç Bayanlar Voleybol Takımı, Yeşil Marmaris Spor Kulübü Voleybol Takımı ile yaptıkları hazırlık maçı sonrası Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı ile dostluk maçı yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen dostluk maçı öncesi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Spor Kulübü Voleybol Takımı sporcuları ve ailelerine Muğla İlini tanıtan gezi düzenlendi. Menteşe İlçesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonunda gerçekleştirilen ve centilmence mücadeleye sahne olan hazırlık maçında Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı galip geldi.



Maç sonrası Ankara’dan gelen sporculara ve ailelerine Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan tarafından Muğla ilini tanıtan hediyeler takdim edildi.