Meclis Canlı

Büyükşehir’den Fatih Portakal İle Medya Söyleşileri


17.03.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, Medya Söyleşileri etkinliği ile ünlü haber spikeri Fatih Portakal’ı Muğla’da sevenleri ile buluşturuyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Medya Söyleşileri etkinliği ile Çalar Saat programı sunucusu gazeteci, yazar İsmail Küçükkaya’dan sonra Fox TV Ana Haber sunucusu gazeteci yazar Fatih Portakal’ı Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde 19 Mart Cumartesi günü saat 15.00’da sevenleri ile buluşturuyor.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Medya Söyleşileri etkinliği ile Türkiye’nin sevilen, güvenilen isimlerini Muğla’ya davet ederek vatandaşlarla buluşturduklarını, vatandaşların televizyonda, gazetelerde ya da kitapları ile takip ettikleri isimleri yüz yüze dinleme fırsatı bulduklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Medya söyleşileri etkinliğimiz ile vatandaşlarımızın haberciliğine, gazeteciliğine, yazılarına, sözlerine güvendiği, tarafsız, gerçek haberleri ile mesleğini sürdüren, sürdürmeye çalışan değerli isimleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Akşam saatlerinde televizyon karşısına geçerek Ana Haber’de tarafsız yorumları ve güvenilir haberciliği ile severek izlediğimiz değerli gazeteci, haber sunucusu Fatih Portakal Medya Söyleşileri etkinliğimiz ile Muğla’da olacak.” dedi.