Meclis Canlı

Büyükşehir’den Eğitime Katkı


30.11.2016


Yatağan Bencik İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Avcı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek okullarına yaptığı katkılar için teşekkür etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin okullarına yaptığı perde duvar ve panel çit yapımı için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e plaket takdim eden Yatağan Bencik İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Avcı, Büyükşehir Belediyesi’nin kısa sürede taleplerine yerine getirdiğini söyledi ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e okullarına katkısı için teşekkür etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Halis Kabaş, Yatağan Bencik İlköğretim Okulu’ndan Büyükşehir Belediyesi’ne okulun etrafına perde duvar ve panel çit yapımı için talep geldiğini, Büyükşehir Belediyesi ekipleri olarak görev, yetki ve sorumlulukları içerisinde yer alan bu talebin kısa sürede değerlendirildiğini ve hizmetin gerçekleştirildiğini söyledi.

“Eğitime, Okullarımıza Daha Fazla Önem Vermeliyiz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir Belediyesi olarak görev ve sorumluluk alanı içerisinde önem ve aciliyet sırasına göre Muğla genelinde hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi ve Yatağan Bencik İlköğretim Okulu Müdürü’ne ziyareti için teşekkür etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Yatağan ilçemizin Bencik İlköğretim Okulu’nun Büyükşehir Belediye’mizden talepleri oldu. Öğrencilerimizin daha düzenli, güvenli bir okulda öğrenim hayatlarını geçirmeleri için yetkilerimiz içerisinde bu talepleri yerine getirdik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitiminde bir nebze katkımız olması bizleri de mutlu etti. Okul müdürümüze ziyaretleri için teşekkür ediyor, bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” dedi.