Meclis Canlı

Büyükşehir’den 297 Bin TL’lik Yatırım


05.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca ilçesi’nin Dalyan, Dalaklı, Çaylı, Arıkbaşı ve Bahçelievler Mahallelerine basketbol - voleybol sahası için 297 Bin TL’lik yatırım yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin spora ve sporcuya destekleri yeni projelerle devam ediyor. Bu projeler kapsamında beş mahalleye yeni basketbol – voleybol sahası yapılacak. Dalyan, Dalaklı, Çaylı, Arıkbaşı ve Bahçelievler Mahallelerine 18x30 ebatlarında yapılacak olan basketbol - voleybol sahaları 31 Ekim’de yapılan ihaleyi alan Aykurt İnşaat tarafından yapılacak. Yapılacak olan sahaların ise 75 (yetmiş beş) gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan “Tesislerimizin tamamlanmasından sonra Ortaca’da yaşayan çocuklarımız ve gençlerimiz daha fazla spor yapma imkânı bulacak. Büyükşehir Belediyesi olarak genç nesillerin zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri ve spor faaliyetlerini daha kolay yapabilmeleri için il genelinde spor tesisleri yapmaya, sporcuya destek olmaya devam edeceğiz” dedi.