Meclis Canlı

Büyükşehir Voleybolda Başarıya Doymuyor


03.02.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı'nın voleybol takımları katıldığı turnuvalara elde ettiği başarılı sonuçlarla damga vuruyor.

Datça Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı Veteranlar Voleybol Turnuvasına katılan Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteranspor takımı yaptığı çekişmeli müsabakalar sonucunda turnuva şampiyonu oldu. Bunun yanında Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bölgesel Lig Erkek Voleybol Takımı Türkiye Voleybol Federasyonunun düzenlediği grup müsabakalarında aldığı başarılı sonuçlarla grup 1.si olarak 13-15 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye 3. Lig yükselme maçlarına katılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yaş Grubu Kız Voleybol Takımı 10.01.2015 tarihinde başlayan ve halen devam etmekte olan turnuvada namağlup grup 1.si olarak İl Finallerinde oynamaya hak kazandı. Kulübün Yıldız Kız Voleybol takımı ise İl birinciliği müsabakalarında yaptığı 3 maçın 2'sini kazanarak İl Finallerine çıkmayı garantiledi. Yaş Grubu Kızlar Muğla Finalleri 14 Şubat, Yıldız Kızlar Muğla Finalleri 28 Şubat 2015 tarihinde başlayacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan yaptığı açıklamada, voleybol takımlarının katıldıkları tüm turnuvalardan başarı ile dönmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnan; “Turnuvalara katılan sporcularımız elde ettikleri başarıların yanı sıra yeni ve sağlam dostluklarda kazanıyor. Müsabakalarda mücadele eden bütün sporcularımızı gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ediyor ve bu başarılarının devamlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.